Toiminta

Löydä itsellesi sopiva tapa ulkoilla

Ulkoilua, kuntoliikuntaa ja retkeilyä voi harrastaa ympäri vuoden. Sastamalasta ja lähiseuduilta löytyy useita hyviä lähiluontokohteita ja ulkoilureittejä. Vammalan Retkeilijöiden mukana on helppo tutustua kohteisiin. Lajivalikoimaamme kuuluu mm. kävely ja sauvakävely, pyöräily, maastoyöräily, melonta ja kirkkovenesoutu sekä talvisin hiihto ja talviuinti. Teemme myös päiväretkiä lähellä oleviin luontokohteisiin sekä myös yön yli retkiä hieman kauempana oleviin kohteisiin. Lapsille ja nuorille on omia retkiä ja perheille järjestetään tapahtumia eri ulkoilujaien parissa. Retket ja tapahtumat ovat kaikille avoimia.

Vammalan Retkeilijöiden toiminta perustuu täysin aktiivisiin vapaaehtoisiin. Talkoolaisia tarvitaan moniin eri tehtäviin. Talkoolaisena voi toimia vaikka vain yhdessä tapahtumassa, ei tarvitse sitoutua. Jos sinulla on sopivasti aikaa ja olisit kiinnostunut toimimaan vapaaehtoisena Vammalan Retkeilijöiden tapahtumissa, niin ota yhteyttä.

Tule ohjaajaksi!

Tule mukaan toimintaan ulkoilun ja luontoharrastuksen pariin. Ohjaajilla on mahdollisuus päästä Suomen Ladun ohjaajakoulutukseen. Ohjaajana saat itsellesi mukavan luontoharrastuksen ja saat uusia elämyksiä luonnossa. Lisätietoja: Marjo Tahvanainen p. 050 377 6596, tahvanainenmarjo(a)gmail.com.

Lue lisää vapaaehtoistoiminnasta yhdistyksessämme.

Lue lisää Suomen Ladun koulutuksista.