Ulkoilusta hyvä olo!

Tule mukaan

Vammalan Retkeilijät tutuksi

Vammalan Retkeilijöiden tarkoitus on edistää ulkoilua ja luontoliikuntaa. Yhdistys tarjoaa liikuntatapahtumia jäsenistölle ja paikkakunnan asukkaille. Erityisesti ulkona tapahtuva liikunta retkien ja tapahtumien merkeissä on tärkeä osa toimintaamme. Toiminta ja tapahtumat ovat kaikille avoimia, mutta jäsenenä saat monia etuisuuksia. Lue lisää toiminnasta

Kiinnostaako mukava luontoharrastus?

Tule mukaan toimintaan ulkoilun ja luontoharrastuksen pariin. Vammalan Retkeilijät etsii aktiiviseen porukkaan lisää vapaaehtoistoimijoita, mm. ohjaajia retkipyöräilyyn, maastopyöräilyyn, retkitoimintaan ja perheliikuntaan. Lisäksi kaivataan talkoolaisia tapahtumiin

Lapset ja perheet

Luonto tarjoaa monipuolisen ja kiinnostavan ympäristön lapsen liikkumiselle. Luonnossa liikkumalla voi kokea kaikenlaista kivaa ja samalla voi myös oppia monia asioita, myös aikuiset. Yhdistyksemme lastentoiminnassa ja perheliikunnassa lapset liikuttavat aikuisia ja aikuiset lapsia.

Jäätävän hyvä olo!

Talviuinti on edullinen ja sosiaalinen harrastus, joka sopii lähes kaikille. Talviuinnin on todistetusti todettu auttavan ainakin kipuihin, parantavan kylmään sopeutumista sekä yleistä terveydentilaa. Lisäksi talviuinti parantaa unensaantia. Retkeilijöiden talviuintivuoro kaupungin rantasaunalla tiistaisin klo 16-20.
Lue lisää.

Ulkoile Osallistu Vaikuta

Kiitos yhteistyöstä

Vammalan Retkeilijöiden puheenjohtaja Jorma Tahvanainen luovutti OP Sastamalan toimitusjohtaja Janne Pohjolaiselle retkipuukon kiitoksena Osuuspankille Emmanmäen kuntoportaiden sponsoroinnista kesällä 2020.