Ulkoilusta hyvä olo!

Tule mukaan

Vammalan Retkeilijät tutuksi

Vammalan Retkeilijöiden tarkoitus on edistää ulkoilua ja luontoliikuntaa. Yhdistys tarjoaa liikuntatapahtumia jäsenistölle ja paikkakunnan asukkaille. Erityisesti ulkona tapahtuva liikunta retkien ja tapahtumien merkeissä on tärkeä osa toimintaamme. Toiminta ja tapahtumat ovat kaikille avoimia, mutta jäsenenä saat monia etuisuuksia. Lue lisää toiminnasta. 

Satakunnan kansansoutu 14.-16.7.2023

Lähde hauskalle souturetkelle!

Satakunnan kansansoutu on leppoisa retkitapahtuma soutaen tai meloen Sastamalan Vammalasta Poriin, Kokemäenjokea pitkin. Tule mukaan soutamaan!

Lue lisää.

Lapset ja perheet

Luonto tarjoaa loistavan ympäristön lapsen liikkumiselle ja oppimiselle. Vammalan Retkeilijöiden lasten ja perheiden toiminnassa lapset liikuttavat aikuisia ja aikuiset lapsia, eli liikutaan yhdessä eikä kilpailla. 

Lue lisää!

Yhteiset pyörälenkit

Lähde mukaan yhteiselle pyörälenkille! Pyöräilyillat tiistaisin, lähtö klo 17 Vammalan lukiolta (ellei toisin mainita). Vauhti on leppoisa ja taukojakin pidetään.

Lue lisää.

Ulkoile Osallistu Vaikuta

Uutiskirje jäsenille

Vammalan Retkeilijät ei enää lähetä erillistä jäsenesitettä postitse, vaan tiedotamme toiminnasta useamman kerran vuodessa sähköisellä uutiskirjeellä. Ensimmäin uutiskirje lähetettiin 23.4.2023. 

Uutiskirje lähetetään kaikille niille yhdistyksemme jäsenille, jotka ovat ilmoittaneet sähköpostiosoitteensa jäsenrekisteriin. Jäsenrekisteriä ylläpitää Suomen Latu. Voit tilata yhdistyksemme uutiskirjeen ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi info@vammalanretkeilijat.net tai p. 050 377 6596/Marjo. Voit myös ilmoittaa sähköpostiosoitteesi Suomen Ladun jäsenpalvelun kautta.

Toiminnasta kerromme paikallislehti Alueviestin järjestöpalstalla, kotisivuilla, facebook -sivulla sekä sähköisessä uutiskirjeessä.