Yhdistys

Vammalan Retkeilijät ry on Suomen Latu ry:n jäsenyhdistys ja kuuluu Lounais-Suomen latualueeseen. Yhdistys on perustettu vuonna 1985, kotipaikka on Sastamala. Jäsenmäärä 524 jäsentä (joulukuu 2023).

Y-tunnus: 1009446-9
Tilinumero: FI19 4456 1540 010278

Kotisivut: www.vammalanretkeilijat.net
Sähköposti: info@vammalanretkeilijat.net
Facebook -sivut

Hallituksen jäsenten yhteystiedot.

Kunnon kuntalainen 2022

Kunnonkuntalainen01

Vammalan Retkeilijät on Sastamalan vuoden 2022 kunnon kuntalainen! Tunnustuspalkinto julkaistiin jo aiemmin keväällä ja 2.6. Vammalan Retkeilijöiden Merja Mahlamäki ja Marjo Tahvanainen vastaanottivat kunniakirjan ja planketin, jotka kaupungin liikuntakoordinaattori Sirkku Pajunen luovutti.

"Kunnon kuntalainen on henkilö tai yhteisö, joka esimerkillään edistää liikunnan harrastusta ja muita terveitä elämäntapoja."

Sastamalan liikuntapalveluiden esityksessä mainitaan mm:

  • Vammalan Retkeilijät ry on monien vuosien ajan osallistunut kaupungin järjestämiin liikuntatapahtumiin omalla toimintapisteellään: mm. kehitysvammaisten liikuntapäivät, koululaisten soveltavan liikunnan päivät, liikuntarieha, kuntokierros, jne.
  • Vammalan Retkeilijät on myös seuraparlamentin jäsen.
  • Vammalan Retkeilijät järjestää paljon tavalliselle liikkujalle sopivaa toimintaa: pyöräilyä, sauvakävelyä, opastettua kirkkovenesoutua, melontaa, avantouintia, retkeilyä ja myös lapsille ja perheille soveltuvaa luontoliikuntaa.
  • Ulkoilu ja luonto ovat tärkeimmät elementit toiminnassa.
  • Vuosittainen Nuku yö ulkona -tapahtuma, Akselin ulkoilupäivä Ritajärven maastossa ja perheille suunnatut Hämärähommat tehtävärasteineen ovat osa monista yhdistyksen järjestämistä mielenkiintoisista ja virkistävistä tapahtumista.

Olemme ylpeitä ja kiitollisia saamastamme huomionosoituksesta!