Ulkoilusta hyvä olo!

Tule mukaan

Vammalan Retkeilijät tutuksi

Vammalan Retkeilijöiden tarkoitus on edistää ulkoilua ja luontoliikuntaa. Yhdistys tarjoaa liikuntatapahtumia jäsenistölle ja paikkakunnan asukkaille. Erityisesti ulkona tapahtuva liikunta retkien ja tapahtumien merkeissä on tärkeä osa toimintaamme. Toiminta ja tapahtumat ovat kaikille avoimia, mutta jäsenenä saat monia etuisuuksia. Lue lisää toiminnasta. 

Lapset ja perheet

Luonto tarjoaa loistavan ympäristön lapsen liikkumiselle ja oppimiselle. Vammalan Retkeilijöiden lasten ja perheiden toiminnassa lapset liikuttavat aikuisia ja aikuiset lapsia, eli liikutaan yhdessä eikä kilpailla. 

Lue lisää!

Syysretki Lauhanvuoren kansallispuistoon 15.10.

Retkeilijöiden syysretki suuntaa Lauhanvuoren kansallispuistoon. .Lauhanvuoren laella sijaitsee näkötorni, josta avautuvat metsäiset näköalat kymmenien kilometrien päähän. Kansallispuisto sijaitsee ETelä-Pohjanmaan ja Satakunnan maakuntien rajalla, Vammalasta matkaa on n. 120 km. Yhteiskuljetus.

Lue lisää!

Talviuintia ei järjestetä syyskaudella 2022

Vammalan rantasaunan remontti alkaa 3.10. ja kestää ainakin vuoden 2022 loppuun. Mikäli remontti pitkittyy, niin kaupunki tiedottaa siitä joulukuun aikana. Vammalan Retkeilijöillä ei ole järjestettyä talviuintia syyskaudella 2022.

Ulkoile Osallistu Vaikuta

Satakunnan kansansoutu

Satakunnan kansansoutu lähti 1.7. Sastamalan Vammalasta ja päättyi 3.7. Poriin. Vammalan Retkeilijöiden kirkkovenemiehistö osallistui souturetkeen nauraen, laulaen ja maisemista nauttien. Retkeilijöiden vene oli myös Suomen Ladun Lounais-Suomen latualueen vene ja maskotti LoLa-nalle matkasi mukana koko matkan ajan. 

Katso kuvia galleriasta.