Melonta

Melonta on koko perheelle sopiva harrastus. Melonta on mielenkiintoinen laji, sillä siinä pääsee katsomaan lähiluontoa hieman eri perspektiivistä kuin yleensä.

Yleistä

Vammalan Retkeilijöiden kajakkivarasto sijaitsee Sastamalan Vammalassa, Siikasuolla, ennen Tervakallion leirintäaluetta (Uittomiehenkatu, 38210 Sastamala)

Melontailloissa sekä melontaretkillä on aina säävaraus. Kovalla tuulella ja ukkosilmalla emme turvallisuussystä lähde vesille.

Yhdistyksemme vuokraa kajakkeja. Katso vuokrahinnat Vuokraus-sivulta.

Melontaillat

Melontavastaava: Pekka Uurto, p. 0400 633 528, pekka.uurto@gmail.com

Vammalan Retkeilijät järjestää kesällä melontailtoja maanantaisin klo 18-20, jolloin kuka tahansa voi tulla tutustumaan lajiin ja kokeilemaan ohjaajien opastaessa. Kokoontuminen kajakkivarastolla. Uimataito vaaditaan ja alle 18v huoltajan seurassa.  Melontaillat 7.6. – 2.8.2021. 

Kertamaksu: 3,00 jäsen ja 5,00 ei jäsen

Melontaretket

Kuutamomelonta 23.7.

Melotaan kesäyönä kuutamon hohteessa Houhajärvi päästä päähän. Tarvittaessa voit vuokrata Retkeilijöiltä kajakin ja varata myös kuljetuksen Houhajärvelle. Retkelle ei ole osallistumismaksua, mutta kanootin/kajakin ym. varusteiden vuokra peritään hinnaston mukaan. Myös kuljetuksesta otamme pienen maksun. Lähtö Houhajärveltä klo 18. Ota mukaan omat eväät sekä vaatteet ja varusteet sään mukaan. Ilmoittautumiset ja lisätietoa p. 0400 633 528/Pekka

Melontaretki Rautavedellä 28.8. *** PERUTTU! ***

Kulttuurikierros vesillä. Rautavesi on suomalaista kansallismaisemaa, johon kuuluu isoja selkiä, toista sataa saarta sekä kaksi keskiaikaista kivikirkkoa. Lähtö klo 14 kajakkivarastolta ja klo 14.30 kaupungin rantasaunalta. Melontaretki on osa Nuku yö ulkona -tapahtumaa.  Ota melontaretkelle mukaan omat eväät, riittävästi juotavaa sekä vaatteet ja muut varusteet sään mukaan.  Ilmoittautumiset ja lisätietoa p. 0400 633 528/Pekka.