Hiihto

Hiihto on mahtava kuntoilu ja retkeilymuoto

Vammalan Retkeilijät kutsuu hiihtämään ja ulkoilemaan kansallisena hiihtopäivänä
24.2.2024 klo 10-13! 

Tervetuloa viettämään Kansallista Hiihtopäivää Vinkin ulkoilualueelle hiihtäen ja ulkoillen. Tapahtumassa voi myös laskea pulkkamäkeä ja kokeilla lumikenkiä. Vinkin laavulla on mehutarjoilu. Laavulla on myös tulet, joten esim. makkaranpaisto onnistuu (Muista ottaa omat makkaraeväät mukaan). 

Talven säästä riippuu, kuinka hyvässä kunnossa Vinkin ladut ovat, kuten myös, minkälainen on pulkkamäki.

Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Omat sukset / pulkka ja nuotioeväät tulee olla mukana.

Paikka: Vinkin kuntoradan maasto ja laavu, Ahertajankatu 33. 38250 Sastamala
Aika: La 24.2.2024 klo 10.00-13.00

TÄRKEÄÄ!

  • Alueella ilman suksia liikkuvat eivät saa kävellä laduilla eikä muutenkaan vaurioittaa latuja eikä haitata hiihtämistä.
  • Vanhemmat/huoltajat huolehtivat, että lapset eivät pulkkamäkeä laskiessaan aiheuta vaaratilanteita hiihtäjien kanssa. Myös aikuisten pitää olla varovaisia pulkkamäessä.

Kansallista hiihtopäivää vietetään jo kolmatta kertaa. Viimeiset kaksi vuotta kampanja on järjestetty Suomen Hiihtoliiton toimesta. Tänä vuonna kampanjaa koordinoi Suomen Latu.

Jaa tunnelmasi somessa tunnisteella #kansallinenhiihtopäivä.

 

Hiihtomatka Ylläkselle viikko 12, vuonna 2024

Maastohiihtoa voidaan pitää suomalaisten kansallislajina. Hiihto on siitä mukava laji, että se sopii lähes kaikille. Vammalan Retkeilijät järjestää hiihtomatkoja lähinnä pohjoiseen. Kevättalvella 2024 hiihtomatka suuntaa Ylläkselle viikolla 12.

Majoitus

Majoittuminen Hotelli Seitaan kuuluvassa majatalo Sivakassa, joka on retkeilymajatasoinen majapaikka. Majoittuminen kahden hengen huoneisssa, ellei erikseen muuta sovita. Wc:t, suihkut ja sauna ovat yhteiskäytössä. Molemmissa asuinkerroksissa on wc:t (2/kerros). Majatalossa on iso tupa, jossa on keittomahdollisuus, TV, hyvät tilat yhteisiin illanviettoihin leikkeineen, kilpailuineen ja peli-iltoineen. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat hintaan. 

Ruokailu

HIntaan kuuluu täyshoito (aamiainen ja päivällinen).ja retkieväät Eväitä varten pitää olla termospullot ja mahdolliset eväsrasiat, eväät tehdään itse majapaikassa. Myös itakahvit keitetään itse majapaikassa. Ruokailut ovat viereisessä Hotelli Seidassa, jonne on matkaa n. 200 m.

Varaukset ja lisätietoa hiihtovastaavilta:
Matka on täynnä.
Helena Heikkilä p. 050 533 4752, helenama.heikkila@gmail.com
Klaus Heikkilä, p. 050 5651 543