Hiihto

Hiihto on mahtava kuntoilu ja retkeilymuoto

Hiihtomatka Ylläkselle viikko 10, vuonna 2022

Maastohiihtoa voidaan pitää suomalaisten kansallislajina. Hiihto on siitä mukava laji, että se sopii lähes kaikille. Vammalan Retkeilijät järjestää hiihtomatkoja lähinnä pohjoiseen. Kevättalvella 2022 hiihtomatka suuntaa Ylläkselle viikolla 10.

Matkat ja majoitus

Matkat tehdään yöjunilla, makuupaikat varattavissa sekä meno- että paluumatkalle. Majoittuminen Hotelli Seitaan kuuluvassa majatalo Sivakassa, joka on retkeilymajatasoinen majapaikka. Majoittuminen kahden hengen huoneisssa, ellei erikseen muuta sovita. Wc:t, suihkut ja sauna ovat yhteiskäytössä. Molemmissa asuinkerroksissa on wc:t (2/kerros). Majatalossa on iso tupa, jossa on keittomahdollisuus, TV, hyvät tilat yhteisiin illanviettoihin leikkeineen, kilpailuineen ja peli-iltoineen. Liinavaatteet ja pyyhkeet kuuluvat hintaan. 

Lähtö pe 4.3. illalla yöjunalla, makuupaikoin.
Paluu la 12.3. yöjuna Kolarista, saapuminen tampereelle su-aamuna 13.3.

Ruokailu

HIntaan kuuluu täyshoito (aamiainen, retkieväät ja päivällinen), aamiainen myös tuloaamuna. Eväitä varten pitää olla termospullot ja mahdolliset eväsrasiat. Iltakahvit keitetään itse majapaikassa. Kaikki ruokailut ovat viereisessä Hotelli Seidassa, jonne on matkaa n. 200 m.

Varaukset ja lisätietoa hiihtovastaavilta:
Helena Heikkilä p. 050 533 4752, helenama.heikkila@gmail.com
Klaus Heikkilä, p. 050 5651 543

 

Yleistä

Majatalon viereisessä rakennuksessa on suksien voitelu- ja säilytystilat. Ladut lähtevät piha-alueelta ja viikon aikana muodostunee eritasoisia ryhmiä, kenenkään ei tarvitse yksin hiihtää, ellei halua.

Äkäslompolon keskusta kauppoineen on kävelymatkan tai hiihtomatkan päässä. Mahdollisuus käyttää Hotelli Seidan sauna- ja uima-allastiloja, joten uimapuvut mukaan.

Matkan hinta, hinta riippuu lähtijöiden määrästä.

688,00 - 750,00 / henkilö, majoittuminen 2-hengen isommassa huoneessa
620,00 - 670,00 / henkilö, majoittuminen 2-hengen pinemmässä huoneessa

Hinta sisältää:
- matkat tilataksilla Vammala-Tampere-Vammala
- makuuvaunupaikat junassa
- bussimatkat Kolari-Seita-Kolari
- aamupalat, retkieväät ja päivälliset
- menoaamuna ylimääräinen aamupala
- paluumatkalla lohikeitto junassa
- majoittuminen Seidan Sivakka -majatalossa

Sivakka02