Talviuinti

Talviuinti virkistää mieltä, edistää fyysistä terveyttä ja tarjoaa mainiota seuraa!

 

Jäätävän hyvä olo!

Talviuinti on edullinen harrastus, joka sopii lähes kaikille. Talviuinti on suosittu laji, jota harrastaa jopa 100 000 suomalaista. Talviuinnilla on tutkitusti terveyttä edistäviä vaikutuksia. Mielihyvän tunteen saa jo nopealla kastautumisella kylmään veteen. Jos sinulla on sydän- ja verisuonitauti tai jokin muu sairaus, neuvottele ensin lääkärisi kanssa. Vammalan Retkeilijätkin tarjoaa mahdollisuuden pulahtaa kylmään veteen ja saunan lämpimiin löylyihin. Yhdistyksemme talviuintikausi alkaa lokakuussa ja päättyy huhtikuun lopulla.

Talviuintipaikka

Vammalan Retkeilijöiden talviuintipaikka on kaupungin rantasauna, Iisankatu 6, 38200 Sastamala. Saunalla on naisille ja miehille omat pukeutumis- ja pesutilat, sauna on yhteissauna. Saunalle tultaessa kirjaa nimesi nimilistaan. Merkitse myös rasti ruutuun, onko sinulla kausimaksu vai maksatko kertamaksun. Myös lapset ja nuoret ovat tervetulleita. Alle 18v. vanhempien seurassa.

Saunalla tarvitaan takoolaisia

Talkoolaisia tarvitaan lukitsemaan ovet sekä huolehtimaan saunan loppusiivouksesta. Saunalla on lista, johon voi laittaa nimensä sopivan päivämäärän kohdalle. Suosittelemme, että siivousvuorossa olisi aina kaksi henkilöä kerrallaan. Vinkki! Kun huolehdit syyskauden aikana kaksi kertaa saunan sulkemisesta (sis. siivous), saat Retkeilijöiden talviuinnin koko syyskauden ilmaiseksi. Pelkkä saunan avaaminen ei oikeuta ilmaiseen kausimaksuun.

Talviuintivastaava: Olavi Sorva (talkoolaiset)

Talviuintikausi 2022-2023

Vammalan rantasauna remonttiin 3.10.2022 alkaen

Vammalan rantasaunan remontti alkaa 3.10. ja kestää ainakin vuoden 2022 loppuun. Jos remontti venyy, tiedottaa kaupunki siitä joulukuun aikana.

Talviuintimaksu

Talviuintimaksu päivitetään myöhemmin.