Retkeilijät uutiskirje

Yhdistyksemme syyskokous 2022 päätti, että emme enää painata ja lähetä postitse erillistä jäsenesitettä, vaan kerromme toiminnastamme sähköisellä uutiskirjeellä. Uutiskirje lähetetään 3-5 kertaa vuodessa ja uutiskirje on ladattavissa myös kotisivuilla. Uutiskirje lähetetään kaikille niille yhdistyksemme jäsenille, jotka ovat sähköpostiosoitteen ilmoittaneet jäsenrekisteriin. Jäsenrekisteriä ylläpitää Suomen Latu. Kuka tahansa voi tilata Retkeilijät uutiskirjeen ja postituslistalta voi poistua koska vaan.

Sähköinen jäsenpalvelu - Jäsenpolku

Suomen Ladun (Vammalan Retkeilijöiden) jäsenille avautui marraskuussa 2022 uusi sähköinen itseasiointisivusto, Jäsenpolku. Jäsenpolku -sivustolta löydät mm. jäsenkorttisi ja voit muokata omia tietojasi, esim. lisäämällä sähköpostiosoitteesi. Sähköisestä jäsenpalvelusta löydät myös tapahtumakalenterin, jäsenmaksulaskut, Suomen Ladun jäsentiedotteen sekä Latu&Polku -lehden näköislehtiarkiston, joka sisältää vuosikerrat aina vuodesta 1945 alkaen. 

Itseasioinnin kirjautumisosoite on https://suomenlatu.fi/jasenpolku.

Ensimmäisellä kirjautumiskerralla on asetettava uusi salasana valitsemalla "Luo uusi salasana", jonka jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet, kuinka voit asettaa itsellesi salasanan.