Syysretki Liesjärven kansallispuistoon

Liesjärven kansallispuistoon mahtuu pienestä koostaan huolimatta suuri määrä luontoa. Lähde Vammalan Retkeilijöiden mukana tutustumaan Liesjärven upeaan luontoon. Valittavanasi on joko päiväretki, joka järjestetään lauantaina 16.10. tai yön yli retki 16.-17.10. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!

Päiväretki Liesjärvelle 16.10.2021

Päiväretki Liesjärvelle toteutetaan yhteiskuljetuksella. 

Lähtö: klo 8 Vammalan Seurantalon parkkipaikka (Seukku)

Matkan hinta: 5,00/hlö

Ajamme bussilla Vammalasta Liesjärvelle, jonne saavumme n. klo 10. Perille päästyämme teemme vaellusretken, jonka aikana nautimme omia retkieväitä taukopaikalla. Paluumatkalle lähdemme klo 15. Valittavana on kaksi eri mittaista ja vaatimustasoltaan erilaista reittiä. Molemmilla reiteillä on oma opas.

Reitit:

1. Peukaloisen polku (n. 4 km)
Merkitty reitti, joka on esteetön, sorastettu polku, jossa liikkuminen on helppoa. Taukoa pidämme Kaksvetisen lammen rannan nuotiopaikalla.

2. Tapolanjärven reitti (9,5 km)
Tapolanjärven reitti seuraa Ilvesreittiä ja kulkee pitkin metsäpolkuja, pitkospuita ja metsätietä. Taukoa pidämme Siltalahden nuotiopaikalla.

Yöretki Liesjärvelle 16.-17.10.

Yöretkelle lähdemme omilla autoilla/kimppakyydit. Lauantaina teemme retket yhdessä päiväretkiläisten kanssa. Voit siis valita kahdesta eri mittaisesta ja vaatimustasoltaan erilaisesta reitistä itsellesi sopivimman.

Yöpyminen Liesjärven läheisyydessä edullisessa majapaikassa, jonka hinta on 30,00/henkilö.

Sunnuntaina teemme vielä reken Kyynärharjun kautta Savilahden nuotiopaikalle, n. 5 km.

Ilmoittautuminen 1.10. mennessä

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 1.10. mennessä
Pekka Uurto p. 050 5671170
pekka.uurto@gmail.com

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lähdetkö päiväretkelle vai yönyli retkelle. Kerro myös kumman vaellusreitin aiot lauantaina kulkea.

Matkan esite ja kartta

Liesjärven retken esitteen ja reittikartan voit tulostaa alla olevista linkeistä.

Liesjärvi esite (pdf)

Liesjärvi reittikartta