Kirkkovenesoutu

Kirkkovenesoutu on monipuolista liikuntaa. Soutaessa ei pidetä kiirettä, vaan pääasia on liikunnan ja yhdessäolon ilon kokeminen. 

Samassa veneessä, yhdessä soutaen

Kirkkovenesoutu on hauska ja tehokas harrastus.

Järjestämme kaikille avointa kirkkovenesoutua, jolloin kuka tahansa voi tulla tutustumaan lajiin ohjaajien opastaessa. Soutuillat on tarkoitettu kaikille, taidoista ja kunnosta riippumatta, soutuvauhti sovitetaan aina kaikille sopivaksi. Kovalla myrskyllä tai kovalla vesisateella emme lähde soutamaan. Mahdolliset soutuillat ja souturetket ilmoitamme erikseen.

Soutuillat, yhteyshenkilö: Klaus Heikkilä, p. 050 5651 543

 

Satakunnan kansansoutu 1.-3.7.2022

Satakunnan kansansoutu järjestetään taas kesällä 2022. Soutu on leppoisa retkitapahtuma soutaen ja melon Sastamalan Vammalasta Poriin Kokemäenjokea pitkin. Satakunnan kansansoutu ei ole kilpailu, vaan retkitapahtuma, jossa kohokohtia ovat rantautumiset, taukopaikat ohjelmineen. Satakunnan kansansoutu on enemmän kuin souturetki.

Lähde mukaan soutamaan Vammalan Retkeilijöiden veneeseen. Voit ilmoittautua mukaan vaan yhdeksi päivää tai souda halutessasi kaikki kolme päivää. 

Lisätietoa soudusta: https://www.kansansoutu.fi
Satakunnan kansansoutu on myös facebookissa.

Ilmoittaudu soutamaan:

p. 050 5509 557 tai 
eija.vuorijarvi (a) gmail.com

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi:

Myös talkoolaisia tarvitaan, ilmoittaudu mukaan ja koe lähtöhetken tunnelma.
Torstai 30.6. kisapassien pussitustalkoot ja perjantaina 1.7. ilmoittautuminen ja kahvio p. 050 533 4752/Helena

Torstai 30.6. opastekyltit sekä perjantai 1.7. Kaukolan voimalaitoksen ohitus p. 045 2652 140/Seppo

Venevaja

Yhdistyksemme venevaja sijaitsee Sastamalan Vammalassa, Siikasuolla, ennen Tervakallion leirintäaluetta (Uittomiehenkatu, 38210 Sastamala). 

Vuokraus

Yhdistyksemme vuokraa kirkkovenettä erilaisiin tapahtumiin, esim. hää- tai juhlaveneeksi tai vaikkapa yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivä- tai kuntoilukäyttöön. Yhdistyksemme tarjoaa perämiespalvelua, mutta vuokraaja voi käyttää myös omaa perämiestä. Perämiehen tulee mm. tuntea vesistö, jossa soudetaan sekä hallita kirkkoveneen käyttäytyminen.

Kirkkoveneen vuokraus: Petri Mäkelä p. 045 850 7689, petri.makela94(a)gmail.com