Kirkkovenesoutu

Kirkkovenesoutu on monipuolista liikuntaa. Soutaessa ei pidetä kiirettä, vaan pääasia on liikunnan ja yhdessäolon ilon kokeminen. 

Samassa veneessä, yhdessä soutaen

Kirkkovenesoutu on hauska ja tehokas harrastus. Järjestämme kaikille avointa kirkkovenesoutua kesäkuussa torstaisin klo 18-20. Kuka tahansa voi tulla tutustumaan lajiin ohjaajien opastaessa. Soutuillat on tarkoitettu kaikille, taidoista ja kunnosta riippumatta, soutuvauhti sovitetaan aina kaikille sopivaksi. Kovalla myrskyllä tai kovalla vesisateella emme lähde soutamaan. Mahdolliset souturetket ilmoitamme erikseen.

Soutuillat, yhteyshenkilö: Klaus Heikkilä, p. 050 5651 543

Venevaja

Yhdistyksemme venevaja sijaitsee Sastamalan Vammalassa, Siikasuolla, ennen Tervakallion leirintäaluetta (Uittomiehenkatu, 38210 Sastamala). 

Vuokraus

Yhdistyksemme vuokraa kirkkovenettä erilaisiin tapahtumiin, esim. hää- tai juhlaveneeksi tai vaikkapa yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivä- tai kuntoilukäyttöön. Yhdistyksemme tarjoaa perämiespalvelua, mutta vuokraaja voi käyttää myös omaa perämiestä. Perämiehen tulee mm. tuntea vesistö, jossa soudetaan sekä hallita kirkkoveneen käyttäytyminen.

Kirkkoveneen vuokraus: Petri Mäkelä p. 045 850 7689, petri.makela94(a)gmail.com