Kirkkovenesoutu

Kirkkovenesoutu on monipuolista liikuntaa. Soutaessa ei pidetä kiirettä, vaan pääasia on liikunnan ja yhdessäolon ilon kokeminen. 

Samassa veneessä, yhdessä soutaen

Kirkkovenesoutu on hauska ja tehokas harrastus.

Järjestämme kaikille avointa kirkkovenesoutua, jolloin kuka tahansa voi tulla tutustumaan lajiin ohjaajien opastaessa. Soutuillat on tarkoitettu kaikille, taidoista ja kunnosta riippumatta, soutuvauhti sovitetaan aina kaikille sopivaksi. Kovalla myrskyllä tai kovalla vesisateella emme lähde soutamaan. Mahdolliset soutuillat ja souturetket ilmoitamme erikseen.

Soutuillat, yhteyshenkilö: Klaus Heikkilä, p. 050 5651 543

 

Satakunnan kansansoutu

Satakunnan kansansoutu on leppoisa retkitapahtuma soutaen ja melon Sastamalan Vammalasta Poriin Kokemäenjokea pitkin. Satakunnan kansansoutu ei ole kilpailu, vaan retkitapahtuma, jossa kohokohtia ovat rantautumiset, taukopaikat ohjelmineen. Satakunnan kansansoutu on enemmän kuin souturetki.

Lähde mukaan soutamaan Vammalan Retkeilijöiden veneeseen. Voit ilmoittautua mukaan vaan yhdeksi päivää tai souda halutessasi kaikki kolme päivää. 

Vuoden 2022 souturetki järjestettiin 1.-3.7. Vammalan Retkeilijöiden vene oli myös Lounais-Suomen latualueen LoLa-vene. Reipas porukka taittoi matkan hyväntuulisena, laulaen, nauraen ja maisemista nauttien. Myös melojat saapuivat perille Porriin hyvissä tyytyväisinä ja hyvissä voimin.

Kuvia päivitetty galleriaan.

Lisätietoa soudusta: https://www.kansansoutu.fi
Satakunnan kansansoutu on myös facebookissa.

 

Venevaja

Yhdistyksemme venevaja sijaitsee Sastamalan Vammalassa, Siikasuolla, ennen Tervakallion leirintäaluetta (Uittomiehenkatu, 38210 Sastamala). 

Vuokraus

Yhdistyksemme vuokraa kirkkovenettä erilaisiin tapahtumiin, esim. hää- tai juhlaveneeksi tai vaikkapa yrityksen tai yhdistyksen virkistyspäivä- tai kuntoilukäyttöön. Yhdistyksemme tarjoaa perämiespalvelua, mutta vuokraaja voi käyttää myös omaa perämiestä. Perämiehen tulee mm. tuntea vesistö, jossa soudetaan sekä hallita kirkkoveneen käyttäytyminen.

Kirkkoveneen vuokraus: Petri Mäkelä p. 045 850 7689, petri.makela94(a)gmail.com

Kirkkosoutu 31.7.

Kirkkosoutu Pyhän Olavin vaelluksen markkinoille su 31.7. Lähtö klo 9.00 Siikasuon venevajalta.
Soudetaan vanhanajan vaatteeisiin pukeutuneina (hatut, huivit, jne.) Siikasuolta Pyhän Olavin kirkolle. Messun jälkeen soutu takaisin. Aikaa jää myös hetki kierrellä markkinoilla. 

Ilmoittaudu mukaan soutamaan p. 050 5651 543/Klasu.