Avantouinti

Avantouinti virkistää mieltä, edistää fyysistä terveyttä ja tarjoaa mainiota seuraa!

 

Jäätävän hyvä olo!

Avantouinti (talviuinti) on edullinen harrastus, joka sopii lähes kaikille. Avantouinti on suosittu laji, jota harrastaa jopa 100 000 suomalaista. Avantouinnilla on tutkitusti terveyttä edistäviä vaikutuksia. Mielihyvän tunteen saa jo nopealla kastautumisella kylmään veteen. Jos sinulla on sydän- ja verisuonitauti tai jokin muu sairaus, neuvottele ensin lääkärisi kanssa. Vammalan Retkeilijätkin tarjoaa mahdollisuuden pulahtaa kylmään veteen ja saunan lämpimiin löylyihin. Yhdistyksemme avantouintikausi alkaa lokakuussa ja päättyy huhtikuun lopulla.

Avantouintipaikka

Vammalan Retkeilijöiden talviuintipaikka on kaupungin rantasauna, Iisankatu 6, 38200 Sastamala. Saunalla on naisille ja miehille omat pukeutumis- ja pesutilat, sauna on yhteissauna. Saunalle tultaessa kirjaa nimesi nimilistaan. Merkitse myös rasti ruutuun, onko sinulla kausimaksu vai maksatko kertamaksun. Myös lapset ja nuoret ovat tervetulleita. Alle 18v. vanhempien seurassa.

Saunalla tarvitaan talkoolaisia 

Talkoolaisia tarvitaan lukitsemaan ovet sekä huolehtimaan saunan loppusiivouksesta. Saunalla on lista, johon voi laittaa nimensä sopivan päivämäärän kohdalle. Suosittelemme, että siivousvuorossa olisi aina kaksi henkilöä kerrallaan.

Vinkki!
* Kun avantouintikaudella syyskauden aikana (loka-joulukuu) huolehdit kaksi kertaa saunan siivouksesta ja sulkemisesta, saat Retkeilijöiden avantouinnin koko syyskauden ilmaiseksi.

* Kun avantouintikaudella, kevätkauden aikana (tammikuu-huhtikuu), huolehdit kaksi kertaa saunan siivouksesta ja sulkemisesta, saat Retkeilijöiden avantouinnin koko kevätkauden ilmaiseksi. 

Avantouintivastaava: Olavi Sorva (talkoolaiset)

Turvallisuusohjeet

Avantouintikausi 
kevät 2024

Avantouintivuoro

Tiistaisin kaupungin rantasaunalla klo 16-20

Hinnat

Kertamaksu
Kertamaksu 3,00 / hlö
Alle 15v ilmaiseksi.

Kausimaksu - kevätkausi 2024 (18 krt)
2.1.-30.4.2024
Retkeilijöiden jäsen 30,00 / hlö
Ei jäsen 40,00 / hlö